Română English

Cabinetul veterinar Blue Care VetCosmetică

La Blue Care Vet oferim și servicii de cosmetică pentru animalele dumneavoastră preferate. Tundem câini și pisici la cabinetul nostru sau la domiciliul dumneavoastră. Știm foarte bine că aspectul fizic contează foarte mult atât pentru stăpâni, cât și pentru prietenii necuvântători, astfel că aceștia pot beneficia de un tratament complet de înfrumusețare și întreținere.

Pentru câini și pisici asigurăm toaletarea periodică, inclusiv tuns, tăiat unghii, tratament blăniță, deparazitare, curățat urechi, și așa mai departe. Deoarece operațiile de tuns se stabilesc individual pentru fiecare câine sau pisică, acestea vor fi discutate în prealabil cu proprietarul pentru a stabili ce anume se dorește, și dacă există restricții care să limiteze desfășurarea acestora. Dispunem de aparate profesionale și performante de tuns, care nu stresează peste măsură animăluțul dumenavoastră.

Desigur, în caz de nevoie se apelează și la varianta anesteziei generale (în cazul câinilor, în special), caz în care vom folosi tehnologia și priceperea din cadrul serviciilor de chirurgie.

Ne puteți vizita și pe Facebook pentru a vedea cele mai recente cazuri, oferte și alte informații prețioase.