Română English

Cabinetul veterinar Blue Care VetDiagnostic

Cabinetul veterinar Blue Care Vet oferă servicii de consultație/diagnostic, cu ajutorul aparaturii medicale disponibile. Astfel, putem realiza orice tip de investigație medicală, începând de la un simplu control de rutină, până la analize complexe de laborator.

Orice probleme ar avea pacientul, le putem depista cu cea mai mare precizie posibilă. Analizele de sânge comune se fac în laboratorul nostru, astfel că majoritatea testelor necesare pentru prietenul dumneavoastră sunt acoperite, indiferent dacă este vorba despre examinarea periodică sau dacă analizele se fac din cauză că animăluțul prezintă anumite simptome. În funcție de vârsta animalului de companie, și felul acestuia, recomandăm efectuarea unor analize mai complexe.

Totodată, putem efectua și analize complexe, precum numărătoarea globulelor albe și roșii din sânge, nivelul electroliților, detectarea infestării cu viermi cardiaci, testarea tiroidei la câini și pisici.

În cazul în care analizele ne depășesc posibilitățile, monstrele recoltate de la prietenii necuvântători sunt preluate și trimise la un laborator acreditat și competent pentru tipul de analize dorit.

Ne puteți vizita și pe Facebook pentru a vedea cele mai recente cazuri, oferte și alte informații prețioase.