Română English

Cabinetul veterinar Blue Care VetTratament

Prescriem și efectuăm tratamentul veterinar corespunzător afecțiunii de care suferă prietenul nostru necuvântător. Tratamentul se poate face de către proprietarul animalului la domiciliu, sau, dacă se impune și este nevoie de utilizarea unor aparate/dispozitive medicale specifice, de noi, la sediul cabinetului veterinar.

Asigurăm servicii de consultații medicale veterinare, tratamente veterinare, deparazitări, vaccinări, chirurgie veterinară, analize de sânge, urină, dermatologie, examene de citologie, histopatologie, micologie, coproparazitologie, bacteriologice, EKG, ecografie abdominală, ecografie cardiacă, detartraj profesional, monitorizarea funcțiilor vitale.

Oferim îngrijiri medicale veterinare complexe și complete pentru pacient și client. Cu ajutorul celor mai recente echipamente și tehnici, putem asigura operațiuni uzuale și de urgență de medicină veterinară. În același timp, oferim clienților noștri instruirea necesară pentru gestionarea afecțiunii pacientului și personalizăm tratamentul în funcție de personalitatea și necesitățile individuale ale fiecărui pacient.

Ne puteți vizita și pe Facebook pentru a vedea cele mai recente cazuri, oferte și alte informații prețioase.